Träning i city

 
I lördags tränade jag och Jennifer hundarna i Vasaparken och inne i Punkt.
Ute körde vi lydnadsmomenten, med gott resultat från båda. Tyvärr var jag och Enzo oense om vilket moment vi skulle börja med (jag ville köra linförighet och han ville köra framförgående) så det blev en liten dispyt i början, men efter ett tag släppte det och då gick han riktigt bra! 
Sen körde vi läggande, inkallning och ställande. Jag vet att Enzo brukar tjuvstarta vid inkallningen då han börjar springa mot mig när träningsledaren/tävlingsledaren säger "kommendera" eller "kalla in hunden". Så det blev en del gånger då jag gick tillbaka efter kommendering bara för att få honom att sitta kvar!
Under ställande var han snabb enligt Jennifer. Jag kommenderar "stanna", och när vi körde momentet så var han så snabb! Han stannade helt med den sista tassen vid "sta"!
 
Sen parkerade vi inne i Punkt och åkte ner till affärerna med hundarna. Mellan Gallerix och Apple affären (tror det är en Apple affär där..) fanns en liten korridor där vi la hundarna i platsliggning i några minuter (bilden). Båda var riktigt duktiga och jag var riktigt stolt över min hund!!!
Så när vi kom hem fick han märgben, mums!

dreamfairysenzo.blogg.se

En blogg om min Schäfer Enzo

RSS 2.0