Visdomständer

Det var ett tag sedan jag skrev något, men tänkte uppdatera lite nu.
 
Angående hundträningen så har den varit lugn på sistone då jag varit sjuk och inte riktigt orkat köra något längre pass, men vi trånar korta stunder, mest framförgående då det är det moment som är helt nytt för oss.
 
Igår var jag och tittade på en hyreslägenhet. Det är en liten lägenhet på 23kvm men med en stor inglasad balkong. Om jag får den så är tanken bara att jag ska bo där tills jag kan ta bolån och köpa mig en lägenhet. Men jag är på plats 4 i kön så vi får se hur det blir.
 
Idag var jag på VKKC och opererade bort en visdomstand. Det gick snabbt och det var smärtfritt men jag var väldigt nervös innan och skakade under hela operationen, dels på grund utav bedövningen och även pga att jag låg spänd hela tiden. Men specialisttandläkaren som jag hade var riktigt duktig och trevlig. Jag ska tillbaka dit i maj för att ta bort ytterligare 2 visdomständer och får då samma specialisttandläkare. Sköterskan var också trevlig och underlättade hela min vistelse när jag var där. 
Nu har det gått nästan 4 timmar sedan jag opererades och bedövningen avtar mer och mer (fick 3 sprutor). Jag har tagit alvedon mot smärta och svullnaden är nästan borta. Men jag har svårt att svälja och prata/gapa stort. Så jag pratar inte i onödan! Jag har stygn efter operationen som försvinner när hålet har läkt som jag kan känna av lite lätt. Så nu är det flytande kost som gäller i ett par dagar (inte för att det kommer påverka mig negativt direkt).



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

dreamfairysenzo.blogg.se

En blogg om min Schäfer Enzo

RSS 2.0